Blog

2013-08-01 13:39

Ομολόγησε ο 13χρονος Βούλγαρος, που συνελήφθη ως υπαίτιος για τον θάνατο των δύο παιδιών, ηλικίας 7 και 4 ετών, στο Στρέφι Ηλείας.

Όπως ισχυρίστηκε, κίνητρο της πράξης του ήταν τα συναισθήματα ζήλιας που ένιωθε για τα δύο αγόρια, που ήταν ανήψια του.

Στον ανήλικο παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από εξειδικευμένο ψυχολόγο της ΕΛΑΣ.

 

 
YOUTUBE/ILIALIVE

Το ξέσπασμα των γονιών για το χαμό των δύο παιδιών ηλικίας 4 και 7 ετών απο τη Βουλγαρία. (ilialive.gr)

Το χρονικό της τραγωδίας

 

Ο 13χρονος αναζητούσε τα δυο αδέλφια στην περιοχή, καθώς είχαν καθυστερήσει να επιστρέψουν στο σπίτι τους από το σπίτι του παππού τους, όπου τα είχαν στείλει οι γονείς τους για να μεταφέρουν δέμα με τρόφιμα.

Αφού συνάντησε τα παιδιά όταν επέστρεφαν, συνέχισαν όλοι μαζί την πορεία τους κατά μήκος του αρδευτικού καναλιού, στο οποίο έριξε αρχικά τον 8χρονο και μετά τον 4χρονο με αποτέλεσμα να πνιγούν.

 

 
YOUTUBE/ILIALIVE

Η συνέντευξη του Αστ. Διευθυντή Ηλείας κ. Ανδρικόπουλου για την υπόθεση με το θάνατο των δύο ανήλικων παιδιών απο τη Βουλγαρία. (ilialive.gr)

Μετά από έρευνες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής τα δύο αγόρια εντοπίστηκαν χθες νεκρά στην κοίτη του καναλιού. Κοντά τους βρέθηκε το πουκάμισο που είχε τυλιγμένο στη μέση του ο 13χρονος, όταν τα έριξε στο νερό. Από αυτό προσπάθησε να κρατηθεί ο 4χρονος, όταν ο δράστης τον έσπρωξε στο κανάλι, με αποτέλεσμα το πουκάμισο να παρασυρθεί μαζί του στο νερό.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

 
 
 

 RSS feed.

2013-08-01 00:00

Μερικες φορες θελεις να ξεφυγεις απο μια κατασταση που σε πνιγει,σκεφτεσαι να κανεις μια καλυτερη ζωη ανοιγοντας τα φτερα σου ,ρισκαρεις πραγματα κι οταν εκει που νομιζεις οτι καταφερες κατι .....εκει μαθαινεις την αληθεια του ψεμματος που μεχρι τωρα θεωρουσες εξαιρετικο κατορθωμα το οτι ζουσες με αυταπατες,και σκιες....ελα ομως οτι αυτες οι σκιες δεν ειχαν σκια!...ακολουθουσες ανθρωπους που πιστευες τυφλα γιατι απλα ειχες αποφασισει να αλλαξεις την μιζερη ζωη σου με πιο...φανταχτερη και ανεμελη κατασταση...και ποιος δεν θελει ε?χμ....προσωπικα ανακαλυψα οτι γυρω μου υπηρχαν εχθροι!και ζουσα με αυτους 20χρονια με καποιες περιοδους διαστασης που ηταν παραδεισος !!!Ας τα  παρω απο την αρχη ομως γιατι θα μπερδευτω κι εγω ...αποφασισα να παντρευτω!...ονειρο το ειχα απο μικρη ..να κανω παιδια να εχω συζυγο να τον φροντιζω κ.λ.π...αλλα ειχα και ονειρο να τελειωσω μια σχολη ..ελα ομως που ο ερωτας ειναι τυφλος και δεν εβλεπα οτι αυτος ο ανθρωπος που διαλεξα ,οχι μονο δεν ηθελε να παω στην σχολη αλλα ουτε να υπαρχω στον κοσμο!!!εχετε ακουστα μηπως για ανθρωπους....που εξουσιαζουν αορατα?κατι τετοιοι ηταν και αυτοι που ετυχε!!να ζησω....αλλα λενε τιποτα δεν ειναι τυχαιο...εγω θαλεγα οτι και η ζωη με τις επιλογες που κανουμε δεν ευθυνεται αυτη αλλα εμεις!!!...απο την στιγμη που γνωρισα αυτην την οικογενεια ...ολα αρχισαν να πανε στραβα!Φυσικα την αμαρτια μου εδω θα την πω...ειχα απο μικρη μια περιεργια για τα μυστηρια ,τα ζωδια,και γενικα θαλεγα οτι επειδη "εριχνε"η μανα μου η συγχωρεμενη ....θα σας πω πως και γιατι πεθανε ...αργοτερα θα το πω!..καμμια πασιεντζα αλλα τελικα ηταν ...μαντικη η ριξια ....που ναξερα εγω τοτε!η μαλλον δεν ηθελα να το ψαξω μου αρεζε να ακουω να μαθω το μελλον!!την τυφλα μου ..γιατι αν μου ελεγε τι θα τραβουσα ...θαχε αληθειες!!αλλα ολα απατη!!!κι ετσι ..ερνουσαν τα χρονια ...αυτο ηταν!δεν ειχαμε χαιρι και προκοπη μια αναποδια πισω απο την αλλη ασθενειες μαλλωματα γκρινια και αλλα μη σωστα και ομαλα...εκει ηρθε και ο λεγαμενος,,αλλη χειροτερη φαση απο μενα ...βεβαια οταν ειδα κατι αυγα με ενα παλιο εικοσαρικο στο μπαλκονι μου δεν υπεθεσα τιποτα απλα απορησα ...μολις ομως πηγε τα πηρε η μανα μου τα αυγα ασπρα ωμα ηταν και τα πεταξε στα σκουπιδια αυτα εσπασαν...αλλα ειχα δει και μια κοκκινη κορδελα και λαδι στο πατακι της εξωπορτας..εγω ειχα αρχισει να εχω ζαλαδες νευρα να κανω το πατερ ημων και να παραλυουν τα ποδια μου τρεις μερες πριν τον γαμο μου!!πριν απο αυτο να πω οτι ο πατερας μου επεσε σε γκρεμο κ ειχε σπασει τον αυχενα του και ετρεχα σε νοσοκομεια και δεν φτανει αυτο σε μια βδομαδα σπαει το χερι της και η μανα μου ...εκει πελαγωσα για λιγο γιατι ετρεχα σε δυο ασθενεις ταυτοχρονα και δεν ηξερα τι να κανω ...ειχα κουραστει αλλα δεν το καταλαβαινα τι ειχα κι εγω  δωρα επανω μου !!

γραψου στο "γραμμα"

Εγγραφείτε να ερχεται το "γραμμα"μας:

Είναι άρρηκτα συνδεδεμένη η μαγεία με την παραψυχολογία, την αστρολογία και τον αποκρυφισμό, ο δε πατέρας όλων αυτών είναι ο διάβολος. Δεν υπάρχει καλή και κακή μαγεία. Είναι ψεύδος του αποκρυφισμού ότι δήθεν ο άνθρωπος θα γίνει Θεός κατα φύσιν, με τη βοήθεια του αποκρυφισμού, κι όχι κατά χάριν, όπως λέγει η Εκκλησία· είναι ψευδής η ωραιοποίηση του κακού που κάνουν οι μυστικές εταιρείες (Μασονία, Θεοσοφία) ζωγραφίζοντας ως καλό τον «εωσφόρο», δήθεν παροχέα του φωτός. Η λεγομένη «αυτοπραγμάτωση, αυτοσωτηρία, αυτολύτρωση» είναι απάτη του αποκρυφισμού· οι ειλικρινέστεροι των αποκρυφιστών γνωρίζουν ότι οι «εξαίρετες-υπερφυσικές» δυνάμεις τους προέρχονται από τις δυνάμεις του σκότους και όχι από την ανθρώπινη φύση.

Πηγή : https://filoumenos.com/Parathriskeia-Neofaneis-Aireseis-Sextes-Katastrofikes-Latreies/5778-apokryfismos-kai-mageiaproin-magos-apokalyptei.html#ixzz2akoxEomM

ρωτησε εδω!

Η κατηγορία είναι κενή.

Νέα Λίστα

biktora4.wordpress.com/
alterthess.gr/
fvdmedia.userecho.com/users/444416-filio-xarisopoulou/feedback/
fvdmedia.userecho.com/topic/223474-one-forum-from-dialogo-about-help-the-all-people/
www.bloglines.com/index.html
fvdmedia.userecho.com/topic/223474-/
prosopa.webs.com/
www.youtube.com/channel/UC_gha6Wdgl2xv-OxNef_0CQ
www.pagemodo.com/facebook_pages/1403640/engagement/posts
anypoxoritoi.weebly.com/
1 | 2 >>

Blog

2013-08-01 13:39
Ομολόγησε ο 13χρονος Βούλγαρος, που συνελήφθη ως υπαίτιος για τον θάνατο των δύο παιδιών, ηλικίας 7 και 4 ετών, στο Στρέφι Ηλείας. Όπως ισχυρίστηκε, κίνητρο της πράξης του ήταν τα συναισθήματα ζήλιας που ένιωθε για τα δύο αγόρια, που ήταν ανήψια του. Στον ανήλικο παρέχεται ψυχολογική...
2013-08-01 00:00
Μερικες φορες θελεις να ξεφυγεις απο μια κατασταση που σε πνιγει,σκεφτεσαι να κανεις μια καλυτερη ζωη ανοιγοντας τα φτερα σου ,ρισκαρεις πραγματα κι οταν εκει που νομιζεις οτι καταφερες κατι .....εκει μαθαινεις την αληθεια του ψεμματος που μεχρι τωρα θεωρουσες εξαιρετικο κατορθωμα το οτι ζουσες με...
Προϊόντα: 1 - 2 από 2

Νέα

Αυτός το πεδίο είναι κενό.